Facebook Video Reklamlarına Başlayacak

Etiketler :
Sosyal ağların en üstünde ve lider pozisyonda olan Facebook sonunda bir takım gelir elde etmek için video önü reklam alacağını söyledi. Öncesinde kullanıcılarının rahatsız olacağını düşünen Facebook reklam almayacağını söylemişti fakat Facebook milyonlarca kullanıcısı olmasına rağmen yüklü miktarlarda reklam ücreti alamıyordu.

Facebook tarafından video önü reklamlarının önümüzdeki Temmuz veya Ağustos ayında aktif olacağı söyleniyor. Bu sayede Facebook, Google bile meydan okuyabilecek. Eksi yönleri olarak değerlendirmek gerekirse Facebook reklam aldığında bir takım kullanıcı kitlesini kaybedecektir fakat ülkemizde o kadar çok Facebook bağımlısı var ki her yeri reklam ile donat sa bile Facebook hayranları için Facebook hala vazgeçilmez bir site olarak kalmaya devam edecek.

Bunun yanı sıra ise Facebook ve Twitter arasında hiç rekabet söz konusu bile değil. Facebook reklam eklemesine karşın milyonlarca kullanıcı kitlesi var iken Twitter hiç reklam eklememesine rağmen Facebook kadar büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşmış değil.

Kaynak: http://www.ilkay.co/#ixzz2rQMofoKI

0 yorum:

Bu Konu Hakkında Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın.