SEO İle Uyumlu Yazı Nasıl Yazılır ?

Etiketler :
SEO İle Uyumlu Yazı Nasıl Yazılır ?
Eğer bir web sitesi bombos durmak istemiyor ve ziyaretcilerini kucaklamak istiyorsa SEO icin elinden geleni yapmalıdır. SEO’nun tercih edilmesinin nedeni hem kalıcı bir basarı sağlanabiliyor olmasından hem de bunun yanında diğer reklam sistemleri ile karsılastırıldığında cok daha ucuz olmasından kaynaklanıyor.

SEO ile uyumlu yazı yazmak da bu isin en önemli noktalarından birisidir. Cünkü tasarımınız her ne kadar SEO acısından kusursuz olsa da bazı ipuclarını bilmeden yazılarınızı yayınladığınızda belki de tepede olmanız gerekirken asağıda yukarı da olmanız gerekirken dipte olacaksınızdır. SEO’nun altın kuralı yazıların bilgilendirici olması ile sabittir. Bu nedenle yazılarınızın yeterince acıklayıcı ve uzun olmasından cekinmeyin, Google bunlara mutlaka gereken değeri gösterecektir.

Diğer yandan en önemli konu anahtar kelime yoğunluğudur. Baslıca SEO uzmanlarının önerilerinin yanı sıra kendi anahtar kelime stratejinizi en iyi sekilde ancak ve ancak deneyerek uygulayarak öğrenirsiniz. Sürekli aynı anahtar kelimeyi yazınızın icerisinde gecirmek yerine farklı anahtar kelimeler gecirerek hedefinizi arttırın bu sayede yazılarınız cok daha fazla SEO dostu olacak ve size + dönüsümler sağlayacaktır.
Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıştır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm işler yapılacaktır...

1 yorum:

Bu Konu Hakkında Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın.