Blog Tasarımı Nasıl Yapılır

Etiketler :
Blog Tasarımı Nasıl Yapılır
Blog tasarımı yapmak için öncelikle kodlama dillerinden bazılarına aşina olmanız lazım. Elbette bu aşinalık ile belki de sadece amatör tasarımlar meydana getirebilirsiniz. Ancak profesyonel anlamda bir tasarım yapmak istiyorsanız gerçekten kodlama dillerinin birçoğunu bilmeniz gerekiyor. Bu dillerde en az bir yabancı dil öğrenmek kadar zor ve meşakkatli işlerdendir.

Bu nedenle bu yola baş koyduğunuzda kısa süre içerisinde bu işi gerçekleştiremeyeceğini bilmeniz gerekiyor. Elbette artık teknoloji ilerledi. Bu nedenle günümüzde bazı araçlar ile bloglarımızı tasarlamamız mümkün. Elbette bu durum henüz daha Wordpress gibi gelişmiş bir sistem de bulunmasa da Blogger’da mevcut.

Blogger size şablonlarınızı özelleştirme imkanı verir, bu imkan sayesinde ana hatları aynı kalsa da büyük oran da kendi bloğunuzun tasarımını yapmanız mümkün olabilir. Biraz da köklü değişiklikler için HTM ve CSS öğrenirseniz eğer ortaya gerçekten kaliteli tasarımlar çıkartabilirsiniz. Günümüzde birçok kişi de blog tasarımını belirli tasarımları düzenleyerek elde etmektedir. Başlangıç aşamasında bu yöntemi deneyerek de bloğunuza özgün bir tasarım sağlamanız mümkün olabilir.

1 yorum:

Bu Konu Hakkında Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın.